By incorporating pedestrian and bike paths into its transportation strategy, Istanbul can build a physical and social infrastructure that optimizes the participation of all people, regardless of physical and mental disabilities.
Istanbul then would be not simply Europe’s largest and fastest growing city. It would be its model.

Tuesday, March 24, 2009

Adım Adım Antalya Maratonu'nda

8 Mart Antalya'da Adım Adım'cılar Müge Ergelmiş, Şennur Atlı ve Didem Doğruol yarımaratonu birlikte koşup 1:48:48 sürede bitirdiler.

Maraton hakkında inglizce olarak yazılan yorumumu aşağıdaki linkte okuyabilirsiniz:
http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=170444&bolum=132

Öger'in çabaları sayesinde Uluslararası Kadınlar Günü'nde yapılan ve katılımcılarının yüzde 43'ü kadın olan 10-k yarışı, cinsiyet eşitliğine yönelik önemli bir adımdı. Bu arada, yarımaratonda, internette yayımlanan sonuçlara göre, Türk katılımcıların yüzde 15'i kadınlar idi ve bunların yüzde 36'sı Adım Adım'cılardan olusuyordu. Ayrıca yine aynı sonuçlara göre, üç yarışa katılan tüm Adım Adım'cıların yüzde 50'si kadın, yüzde 50'si erkek.

Bence Türkiye'de rekreasyonel spor kültürünün gelişmesi için, Öger ve Adım Adım güzel şeyler yapıyorlar. Hepinizin ellerinize sağlık!

Adım Adım'cı Isaac Akwei Anum da yarımaratonu koştu (1:57:05).



















Adım Adım'cılar Alper Dalkılıç (YM 1:47:13) ve Özlem Aydın (YM 1:47:12) gülümseyerek koşunun keyfini çıkarıyorlar.













Cihan Ünlüçerçi Adım Adım için reklam yapıyor. Beraber 10-k yarışında yürüdük, gezdik, fotoğraf çektik . . . rahat rahat 2:23:41 sürede koşuyu bitirebildik.